Säkkijärvi

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

https://www.xvideos.com/video14577839/excuse_me_5_inga

Jos Setä näkee lapsen, lapsi menettää neitsyytensä. Ellei lapsi osaa juosta pakua nopeammin, lapsesta tulee prostituoitu.

GENTOO LINUX ON AINOA OIKEA KÄYTTIS!!!

Feminismi on vaarallinen ääriliike!!!


Säkkijärvi on Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva pieni ja erittäin matala järvi. Järven keskisyvyys on vain metrin. Järven laskujoki on Säkkijoki. Vuonna 2006 lopetettiin läheisten turvetuotantoalueiden vesien lasku järveen. Näiltä ajoilta järven pohjaan ehti kertyä runsaasti sedimenttiä. Järvestä on löytynyt mm. konnanulpukkaa ja nuottaruohoa.


Kalasto[muokkaa]

Yleisimpiä kalalajeja ovat ahven ja hauki. Järvessä elää myös muita yleisimpiä kalalajeja. Kalat ovat ennen kuolleet paljon hapen puutteeseen, koska järvi on jäätynyt pohjaan asti. Nykyisillä talvilla pohjaanjäätymistä ei pitäisi tapahtua.


Kalastus[muokkaa]

Talvisin järvellä näkee jonkin verran ahvenen pilkkijöitä. Ahvenien koko on hyvin pientä, joten pilkkijät hakevat usein "kukkoahvenet" järvestä. Kesäisin on jonkin verran hauen etsijöitä. Järvestä on saatu toisinaan myös hyvin kookkaita haukia. Järvellä ei kumminkaan käy kovin aktiivisesti kalastajia.

Lähteet[muokkaa]