Kalapedia:Ajankohtaista

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Haluatko toimittajaksi Kalapediaan?[muokkaa]

Morjens. Kalapediassa on tällä hetkellä 12 toimittajaa ja lähes 100 rekisteröinnyttä jäsentä. Laitamme jatkuvan haun käyntiin, kaikki kiinnostuneet laittakaa viestiä tulemaan. Toimittajan homma on sopivan rentoa puuhaa ja mukavaa kivassa ja koko ajan kasvavassa porukassa. Mikäli haluat kuulua suureen kiehtovaan projektiin niin tervetuloa.

Mutta mitä toimittajan hommaan kuuluu? Toimittajat tekevät uusia artikkeleita ja mahdollisuuksien mukaan parantelevat vanhoja. Kuvanlisäys on myös yksi perushommista. Osa toimittajista suuntautuu propilkki puolelle ja osa kalastuspuolelle. Sinäkin saat valita mieluisesi! smiley Toimittajilla on paljon myös omia puuhia ja he pystyvät tehokkaasti vaikuttamaan kalapedian suuntaviivoihin.

Osa toimittajista keskittyy kalapedian kehittämiseen ja teknisten osien tekemiseen. Tosin jokaisen toimittajan ei edes tarvitse osata niitä, riittää että osaa perusasiat. Kokoonnumme yhteen kokouksen merkeissä kerran pari kuukaudessa, jossa keskustelemme mm. kehityksestä ja muuten vaan vaihdamme kuulumisia.

Kalapedia ottaa myös virallisia yhteistyökumppaneita. Järjestämme monia tapahtumia, tälläkin hetkellä suunnittelemme uutta kilpailua. Kannattaa osallistua, luvassa on hienoja palkintoja.

Toimittajaksi hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Toimittajaksi hakeminen tapahtuu yksityisviestien kautta. Ns. hakemuksessa kannattaa panostaa ensivaikutelmaan. Kannattaa siis tehdä hyvä ensivaikutelma. Jotta saisit sen niin hakemuksessasi voit kertoa hieman itsestäsi, millainen kalastaja olet, mitä harrastat ja mitä erityisiä taitoja sinulla on. Hakemuksesta saa ja kannattaakin tehdä omanlaisensa, mutta maalaisjärkeä käyttäen.

Hakemuksia voitte laittaa Cpt Millerille ja Kipsterille. Lisää toimittajan työstä saa selville kyselemällä toimittajilta ja tietysti myös minulta.

Lämpimin yhteistyöterveisin Kalapedian päätoimittaja Cpt Miller


Hiekkalaatikko kalapediaan![muokkaa]

Lisäsimme kalapediaan uuden hiekkalaatikon. Hiekkalaatikossa voit harjoitella artikkelien kirjoittamista. Linkki hiekkalaatikkoon löytyy yläpalkista. Käy testaamassa!

Nyt artikkeleihin voi lisätä myös Youtube-videoita![muokkaa]

Lisäsimme toiminnon, jolla artikkeleihin saa lisättyä elävyyttä YouTube-videoilla.

Videon lisääminen onnistuu esimerkiksi seuraavalla komennolla:

{{#ev:youtube|UMJiqTHl45k}}

Lopputuloksen näette Hauki-artikkelistamme: http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Hauki

Videon kokoa pystyy säätämään seuraavanlaisella komennolla:

{{#ev:youtube|dMH0bHeiRNg|100}}

Aloittakaa lisäilemään videoita artikkeleihin ja muistakaa samalla tehdä asettelu hyvän näköiseksi!

Kuvia kaivataan artikkeleihin![muokkaa]

Kuvan lisääjät HUOM! Ohjeet kuvan lisäämiseen löytyvät täältä -artikkelista!