Rinnat

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rinnat ovat hevosen ruumiinosa, joka vastaa utaretta.

NAISEN RINNAT[muokkaa]

Naisella ei aina tule sopivan kokoisia rintoja esim. joillekkin ei edes kasva nännejä. Joillekkin 7 vuotiaillekkin alkaa jo kasvaa rinnat. Joka tapauksessa, joillekkin naisille tulee todella isot rinnat, siis heille tulee sellaiset rinnat, että ne ovat todella pulleat.

MIEHEN RINNAT[muokkaa]

gynekomastia on miehillä esiintyvä sairaus, jossa rintarauhanen kasvaa, varsinkin murrosiän yhteydessä niin paljon, silloin on viisainta mennä sukupuolen vaihdos leikkaukseen. Jossa kasvatetaan pimppi ja poistetaan kivekset.

RINTOJEN KEHITYS[muokkaa]

Minttu Pöysällä miesten kiihotus välineet kehittyvät mummoiässä. Rintojen kasvu alkaa yksilöstä riippuen 8–13-vuotiaana, mutta ääritapauksissa tissien kasvu voi alkaa jo kahdeksanvuotiaana tai vasta 15vuotiaana. Keskimäärin rintojen kasvu alkaa noin 10-12 vuotiaana. Rintojen kehitys etenee Kiialla samantapaisesti, vaikka lopputulos onkin aika erikoinen. Aluksi nännien alle ilmaantuvat kovat kipeat kyhmyt, jotka alkavat turvota rinnoiksi, kun rintarauhaskudos lisääntyy, tämä prosessi kestää 4-5vuotta. Samalla nännit tummenevat ja kasvavat. Seuraavaksi kehittyvät tulpat nousevat aluksi omaksi vuorekseen rintakummun päälle. Rintojen kehityksen loppuessa ne kuitenkin laskevat takaisin samalle tasolle kiihotus välineen kanssa yhtenäisiksi rinnoiksi. Rintojen murrosiän kasvuprosessi kestää kokanaisuudessaan noin 4-5 vuotta.

MERKITYS SEKSUAALISUUDESSA[muokkaa]

ihan vitun iso merkitys


Ps. Rintoja on kiva hiplata :) esim nuoleskelu,penis liikkuu tissien välissä ja puristelu