Luokka:Propilkki-Tiimi

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Team Procyon on perustettu vuonna 1994. Ensimmäinen julkaistu tietokoneohjelma näki päivänvalon samana vuonna. Kyseinen ohjelma oli "Kalapäiväkirja". Kalapäiväkirja sai ERÄ-lehden testissä 3 tähteä ja kehuja edullisesta hinnastaan. Olisimme jo silloin halunneet levittää kyseistä ohjelmaa ilmaiseksi, mutta toimittajan mieliksi laitoimme pari silloista kymppiä sille hinnaksi. Ohjelmaa myytiin jopa yllättävän hyvin, vaikka se oli ulkoasultaan varsin askeettinen.

Tietokoneohjelmien lisäksi Team Procyonin alkuaikojen projekteihin kuuluivat myös erinäiset videoprojektit ja musiikin teko. Viimeisin julkaistu levy on Horn&: "Ei koske henkilökuntaa" vuosilta 1997-1999. Vaappujen valmistaminen on myös ollut eräs projekti, joka tunnetaan nimellä "Procyon Lures". Myytyjä Procyon -vaappuja on liikkeellä pieni erä, mutta harvinaisia ne silti ovat. Ainoa liike, jossa niitä on ikinä myyty, on Kajaanilainen "Kalastustarvike Sintti", joka ei ole enää pariin vuoteen ollut toiminnassa.

Propilkki 1 peli valmistui vuonna 1997-1998 versioon 1.0, mutta suurimman julkisuuden saanut versio 1.41 vasta 1999. Viimeisin 1.42 päivitys on julkaistu reilusti tuon jälkeen. Näiden väliin osuu myös Revontulipilkki -pelin julkaiseminen, joka tehtiin tilaustyönä Revontulipilkki -tapahtumalle.

Tässä luokassa ei ole sivuja eikä tiedostoja.