Made pp2

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 5. huhtikuuta 2022 kello 15.56 käyttäjän 162.158.91.99 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Made tuli mukaan peliin versiossa 1.0.1. Sitä pilkitään tavallisesti öisin, vaikka niitä voi saada harvakseltaan myös päiväpilkinnän sivutuotteena. Mateet painavat yleisimmin 200g-1,5kg, mutta nettiennätyslistalle on jo tullut ilmoituksia yli 5kg mateista, ja monista yli 4kg.

Kalastus

Mateita kalastetaan siis öisin, jolloin ne syövät parhaiten. Mateille on pelissä kaksi eri pilkkiä: Matikkapilkki 1 ja 2. Ne löytää pilkkilaatikosta vasemmasta yläreunasta siitä kotelosta, jossa on mm. raitalusikka ja morrit. Matikkapilkkeihin saa syötiksi kalan, jota ei muihin pilkkeihin saa. Mateet viihtyvät parhaiten matalilla alueilla, ja niiltä mateita kannattaakin lähteä etsimään.
Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!