Lohi pp2

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
2043g lohi Kuopionlahdelta.

Lohi on yksi kalalajeista propilkissä. Se saatiin mukaan versiossa 0.8. Lohi on ehdottomasti yksi pelin harvinaisimmista lajeista, joka tekee sen pilkkimisestä erittäin hankalaa mutta arvostettua pelaajien keskuudessa. Lohen saaminen pelissä on aina elämys, on pelannut peliä sitten vähän tai vähän pidempään.

Lohi on tietysti lohikala, jota kannattaa lähteä pilkkimään lohikalojen pilkeillä; lusikat ja tasapainot soveltuvat sen pilkintään erinomaisesti. Lohi ottaa myös leecheihin, mikrotasapainoihin ja pystypilkkeihin, mutta harvemmin.

Lohet ovat yleensä hyvän kokoisia, joten erityisesti suurin kala-kisamuodossa sen saaminen tuo mukavan tuloksen. Yleensä lohet painavat 1.8-2.4 kiloa, mutta myös alle kiloinen on mahdollinen.

Lohta tavataan Merellä, Linlonlahdella ,Kuopionlahdella ja Lokkiluodossa.

Vinkkejä[muokkaa]

  • Merellä lohta kannattaa etsiä samoista paikoista kuin ahvenia. Se on todellinen tuurikala.
  • Linlonlahdella lohen löytää helpoiten syvänteistä, tosin se on siellä harvinaisempi kuin Merellä
  • Kuopionlahdella lohta kannattaa etsiä syvänteistä ja niiden reunoilta. Kuopionlahti on pelin paras lohialue, ja niitä saadaan melko paljon.
  • Lokkiluodolla lohta kannattaa etsiä syvänteistä. Tosin niitä saadaan myös matalastakin. Lokkiluodolla ne ovat harvinaisempia kuin Kuopionlahdella mutta yleisimpiä kuin merellä.