X-Rap Shad

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 16. maaliskuuta 2010 kello 16.53 käyttäjän Olli (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Question book-4.png Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.

Voit auttaa Kalapediaa lisäämällä artikkelille asianmukaisia lähteitä. Lähteettömät tiedot voidaan kyseenalaistaa tai poistaa.
{{#if: | Tarkennus: {{{1}}} | }}

X-Rap Shad on Rapalan X-Rapin ja Shad Rapin yhdistelmä: siinä on X-Rapin muovirunko ja heittopituutta lisäävä painonsiirtojärjestelmä sekä Shad Rapin rungon muoto ja uintiliike.

X-Rap Shad värissä P
X-Rap Shad Shallow värissä CLN

Vieheestä on kaksi kokoa: 6cm/9g, jonka uintisyvyys on heittokalastuksessa 1,5m ja uistelussa 2,5m ja 8cm/14g, jonka uintisyvyys on heittokalastuksessa 2m ja uistelussa 3,3m. Molemmista koista on myös matalammalla uiva X-Rap Shad Shallow -malli. Pienemmän koon uintisyvyys on heittokalastuksessa 0,6m ja uistelussa 2,1m ja isomman juuri sama.


Aiheesta muualla


Shallow Magnum.jpg Tämä viehettä tai viehetyyppiä käsittelevä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Kalapediaa laajentamalla artikkelia tai Laajentamalla muita samanlaisia artikkeleita