Ero sivun ”Vahvasiimainen suuri vapa (pp2)” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 2: Rivi 2:
 
[[Tiedosto:isovapa_pp2.PNG|thumb|Vahvasiimainen suuri vapa sopii erityisesti tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkkimiseen.]]
 
[[Tiedosto:isovapa_pp2.PNG|thumb|Vahvasiimainen suuri vapa sopii erityisesti tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkkimiseen.]]
  
'''Vahvasiimainen suuri vapa''' on versiossa 0.8 Propilkkiin tullut keskikokoinen vapa. Vavassa on todella paksut siimat, ja se sopiikin suurien kalojen pilkintään. Erityisesti vapa sopii tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkintään. Vavassa ei ole niin jäykkä kärki kuin [[jäykkä vapa|jäykässä vavassa]], mutta siinä on paksummat siimat.
+
'''Vahvasiimainen suuri vapa''' on versiossa 0.8 Propilkkiin tullut keskikokoinen vapa. Vavassa on todella paksut siimat, ja se sopiikin suurien kalojen pilkintään. Erityisesti vapa sopii tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkintään. Vavassa ei ole niin jäykkä kärki kuin [[jäykkä vapa|jäykässä vavassa]], mutta siinä on paksummat siimat. Vapa jäljittelee todennäköisesti suomalaista Tehon Bumerang -vapaa.

Versio 23. huhtikuuta 2010 kello 15.16

Vahvasiimainen suuri vapa sopii erityisesti tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkkimiseen.

Vahvasiimainen suuri vapa on versiossa 0.8 Propilkkiin tullut keskikokoinen vapa. Vavassa on todella paksut siimat, ja se sopiikin suurien kalojen pilkintään. Erityisesti vapa sopii tasapainoilla ja muilla raskailla pilkeillä pilkintään. Vavassa ei ole niin jäykkä kärki kuin jäykässä vavassa, mutta siinä on paksummat siimat. Vapa jäljittelee todennäköisesti suomalaista Tehon Bumerang -vapaa.