Ero sivun ”Thunder Core Dawg” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
 
{{lähteetön}}
 
{{lähteetön}}
'''Thunder Core Dawg''' on todella erikoinen vesiliskoa jäljittelevä hybridi[[viehe]], jonka pinnan alla on hologrammipinnoitettu muovirunko. Sen uintiliikettä voi muokata vaihtelemalla mahakoukkujan paikkaa ja määrää. Suomen vesillä sitä voi kokeilla lähinnä [[hauki|hauen]] kalastuksessa.
+
'''Thunder Core Dawg''' on todella erikoinen vesiliskoa jäljittelevä [[hybridiviehe]], jonka pinnan alla on hologrammipinnoitettu muovirunko. Sen uintiliikettä voi muokata vaihtelemalla mahakoukkujen paikkaa ja määrää. Suomen vesillä sitä voi kokeilla lähinnä [[hauki|hauen]] kalastuksessa.
  
 
Siitä on kaksi kokoa:
 
Siitä on kaksi kokoa:

Versio 13. maaliskuuta 2010 kello 19.06

Question book-4.png Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.

Voit auttaa Kalapediaa lisäämällä artikkelille asianmukaisia lähteitä. Lähteettömät tiedot voidaan kyseenalaistaa tai poistaa.
{{#if: | Tarkennus: {{{1}}} | }}

Thunder Core Dawg on todella erikoinen vesiliskoa jäljittelevä hybridiviehe, jonka pinnan alla on hologrammipinnoitettu muovirunko. Sen uintiliikettä voi muokata vaihtelemalla mahakoukkujen paikkaa ja määrää. Suomen vesillä sitä voi kokeilla lähinnä hauen kalastuksessa.

Siitä on kaksi kokoa:

  • 13cm/19g
  • 23cm/62g

Molempien kokojen luontainen maksimiuintisyvyys on 1,2m, mutta untisyvyyttä voi säädellä upottamisilla.

Thunder Core Dawg värissä SMAR

Aiheesta muualla


Shallow Magnum.jpg Tämä viehettä tai viehetyyppiä käsittelevä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Kalapediaa laajentamalla artikkelia tai Laajentamalla muita samanlaisia artikkeleita