Muokataan sivua Pilkkivapa

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 2: Rivi 2:
 
[[tiedosto:pilkkivapa.jpg|thumb|Haarukkavapa]]
 
[[tiedosto:pilkkivapa.jpg|thumb|Haarukkavapa]]
  
'''Pilkkivapa''' on sangen lyhyt verrattuna vaikkapa [[heittokalastus]][[vapa]]an. Kevytrakenteinen [[mormuska]]vapa saattaa olla kymmenisen senttiä pitkä, kun taas [[hauki]][[pilkintä]]än soveltuvat vavat ovat usein kolmekymmentäsenttisiä ja melko järeitä. Myynnissä on myös noin metrin pitusia "minivirveleitä", joissa on yleensä mukana hyrrä- tai [[avokela]]. Kilpa[[pilkkijä]]t käyttävät usein [[haarukkavapa|haarukkavapoja]], joissa [[siima]] kelataan vavan molemmissa päissä oleviin 'haarukoihin' - [[kala]]n ylösnosto tapahtuu nopeammin ja se on kanssakilpailijoille vähemmän näkyvää.
+
Pilkkivapa on sangen lyhyt verrattuna vaikkapa [[heittokalastus]][[vapa]]an. Kevytrakenteinen [[mormuska]]vapa saattaa olla kymmenisen senttiä pitkä, kun taas [[hauki]][[pilkintä]]än soveltuvat vavat ovat usein kolmekymmentäsenttisiä ja melko järeitä. Myynnissä on myös noin metrin pitusia "minivirveleitä", joissa on yleensä mukana hyrrä- tai [[avokela]]. Kilpa[[pilkkijä]]t käyttävät usein [[haarukkavapa|haarukkavapoja]], joissa [[siima]] kelataan vavan molemmissa päissä oleviin 'haarukoihin' - [[kala]]n ylösnosto tapahtuu nopeammin ja se on kanssakilpailijoille vähemmän näkyvää.
 
[[luokka:vavat]]
 
[[luokka:vavat]]
 
[[Luokka:Talvikalastusvälineet]]
 
[[Luokka:Talvikalastusvälineet]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet:

Tämä sivu kuuluu seuraavaan piilotettuun luokkaan: