Ero sivun ”Perusvapa” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 2: Rivi 2:
 
[[Tiedosto:perusvapa_pp2.PNG|thumb|Propilkki 2:n perinteinen vapa.]]
 
[[Tiedosto:perusvapa_pp2.PNG|thumb|Propilkki 2:n perinteinen vapa.]]
  
Perusvapa on Propilkin 2:n ensimmäinen vapa. Se on ollut mukana jo Propilkki 2:n demoversiosta lähtien. Vavassa on keskivahvuiset siimat, ja sillä voi uittaa kaikkia pilkkejä. Erityisesti vapa sopii pystypilkkien uittamiseen. Painavien tasapainojen uittaminen on hieman vaikeampaa, koska vavan kärki taipuu herkästi. Morrin uittaminen vavalla onnistuu kohtalaisesti.
+
'''Perusvapa''' on Propilkin 2:n ensimmäinen vapa. Se on ollut mukana jo Propilkki 2:n demoversiosta lähtien. Vavassa on keskivahvuiset siimat, ja sillä voi uittaa kaikkia pilkkejä. Erityisesti vapa sopii pystypilkkien uittamiseen. Painavien tasapainojen uittaminen on hieman vaikeampaa, koska vavan kärki taipuu herkästi. Morrin uittaminen vavalla onnistuu kohtalaisesti. Vapa jäljittelee suomalaista Delfin -vapaa.

Versio 23. huhtikuuta 2010 kello 14.25

Propilkki 2:n perinteinen vapa.

Perusvapa on Propilkin 2:n ensimmäinen vapa. Se on ollut mukana jo Propilkki 2:n demoversiosta lähtien. Vavassa on keskivahvuiset siimat, ja sillä voi uittaa kaikkia pilkkejä. Erityisesti vapa sopii pystypilkkien uittamiseen. Painavien tasapainojen uittaminen on hieman vaikeampaa, koska vavan kärki taipuu herkästi. Morrin uittaminen vavalla onnistuu kohtalaisesti. Vapa jäljittelee suomalaista Delfin -vapaa.