Perhokalastuksen maailmanmestaruuskilpailut 2007

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. maaliskuuta 2010 kello 20.17 käyttäjän Olli (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Question book-4.png Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.

Voit auttaa Kalapediaa lisäämällä artikkelille asianmukaisia lähteitä. Lähteettömät tiedot voidaan kyseenalaistaa tai poistaa.
{{#if: | Tarkennus: {{{1}}} | }}

Perhokalastuksen 27. maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin 13.-20.6.2007 Kemissä ja Simossa.

180px-Wffc2007.jpg

Paikkana toimi Veitsiluodonjärvi Kemissä ja Simojoki Simosta Ranualle. Simojoki oli jaettu neljään eri sektoriin, jotka on suunniteltu tarkoin etukäteen. Sektorit asettuivat parhaille koskipaikoille. Sektorit oli puolestaan jaettu pienempiin noin 200m leveisiin aluesiin eli pooleihin. Yhdellä poolilla kilpaili yksi kilpailija kerrallaan. Kilpailija ei saanut ylittää poolin rajaa, eikä heittää perhoa rajojen ulkopuolelle. Kilpailijalla sai olla tukijoukko mukanaan, mutta vain joukkueen kapteeni sai antaa ohjeita kilpailijalle. Jokaista kilpailijaa kohden oli yksi valvoja joka seuraa kilpailun etenemistä ja huomautti mahdollisista sääntörikkomuksista. Jos sääntöjä rikottiin toistamiseen ilmoitettiin tästä tuomaristolle. Valvojan tehtävänä oli myös mitata ja vapauttaa kalat.

Kilpailussa oli sekä yksilö- että joukkuekilpailuosuus.

Kilpailuun otti osaa 126 kilpailijaa. Lisäksi joukkueeseen voi kuulua kapteeni ja manageri.

Kilpailijat olivat seuraavista maista: Alankomaat, Australia, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Englanti, Espanja, Etelä-Afrikan tasavalta, Irlanti, Italia, Japani, Kanada, Kroatia, Norja, Puola, Portugali, Ranska, Romania, Slovakia, Slovenia, Skotlanti, Suomi, Tšekin tasavalta, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat.


Suomen joukkue: Jouni Neste

Petri Virolainen

Jukka Levänen

Olli Toivonen

Markus Tandefelt

Harri Hytönen

Mika Vainio (kapteeni)

Tero Mäntylä (manageri)