Muokataan sivua Lahna

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 110: Rivi 110:
 
== Lahna ruokakalana ==
 
== Lahna ruokakalana ==
  
Hyväkuntoinen, -kokoinen ja lihvana lahna on maukas ruokakala. Lahnan vuotuinen kokonaisssaalis on noin 3 miljoonaa kiloa, mistä suurin osa on vapaa-ajan kalastajien saamaa. Särkikaloille ominaiseen tapaan lahnassa on runsaasti ruotoja. Kunnollisen kokoisissa, yli kiloisissa kaloissa niistä ei ole suurta haitaa.<ref name="ahven"/>
+
Hyväkuntoinen, -kokoinen ja lihana lahna on maukas ruokakala. Lahnan vuotuinen kokonaisssaalis on noin 3 miljoonaa kiloa, mistä suurin osa on vapaa-ajan kalastajien saamaa. Särkikaloille ominaiseen tapaan lahnassa on runsaasti ruotoja. Kunnollisen kokoisissa, yli kiloisissa kaloissa niistä ei ole suurta haitaa.<ref name="ahven"/>
  
 
== Videoita ==
 
== Videoita ==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)