Chat

Kirjoittaja Aihe: Propilkin SM-kisat 2009  (Luettu 28929 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Propilkin SM-kisat 2009
« : Joulukuu 10, 2009, 10:18:57 »
Tervehdys

Olen ollut todella kiireinen tämän syksyn, joten vuoden 2009 SM-kisojen ajankohta siirtyy näin loppuvuodelle, ehkä jopa hivenen vuoden 2010 puolelle. SM-titteli 2009 kattaa kuitenkin koko talvikauden 2009-2010.

TIEDOTUS 1: HOSTEJA HAUSSA!

Kiireisyys jatkuu omalta osaltani vielä lähitulevaisuudessakin, minkä vuoksi toivoisin saavani aktiivitiimien luotettavien hostien apua tämän kilpailun järjestämiseksi. Minä huolehdin pelaajalistojen keräämisen ja jakamisen lohkoihin + ottelukaavion suunnittelun. Hostit ovat puolueettomia, eivätkä itse saa osallistua kisaan, mitä hostaavat. Hostin tehtävä on laskea pisteet valmiiksi ja ilmoittaa ne foorumilla. Protestiajan päätyttyä pistelistat tulee toimittaa minulle. Palkkaa tai palkintoa avustamisesta ei ole luvassa, mutta toivoisin tämän "vuoden merkittävimmän kilpailun" järjestämiseen ihan rehtiä talkoohenkeä. Minä hostaan kuitenkin finaalin (ja pakkotilanteissa myös alkulohkojen matseja).

Siispä: HOSTIT! Pistäkää minulle viestiä tulemaan, niin kerään tänne listan teistä.


HOST-listaus (lähiaikoina lupautuneita):

Pietari (VIP)
Kaizzu (FPT II)
Mice73 (FPT)
TORO (IVP)
Sammy (TKP)
Holssi (TKP)
Kasparov (Procyon)
Ade (Procyon)
Hammer (Procyon)
Mr_Asco (TKP)
VML
Tepsu (Procyon)

----------------------

TIEDOTUS 2: PALKINTOJA HAUSSA!

SM-kisoissa on perinteisesti jaettu upeita palkintoja, joita ovat sponsoroineet useat eri tahot. Jos haluat olla mukana ja lahjoittaa palkintoja tähän kisaan, niin olisimme siitä erityisen kiitollisia. Vastineeksi voimme tarjota luvallista pienimuotoista mainostusta näissä SM-threadeissa ja kisoissa. Ilmoittakaa minulle, jos palkintoa on luvassa, niin päivitän tietoja tänne listaan.

-------------------

TIEDOTUS 3: KISOJEN AJANKOHTA.

Kisojen alkujärjestelyt ja lohkojaot tulevat viemään aikaa, joten tuskin saamme mitään aloitetuksi ennen joulun välipäiviä. Alkulohkoja siis pelataan todennäköisesti silloin ja tammikuun ensimmäisellä viikolla. Kisat olisi tarkoitus saada pelatuksi ennen tammikuun loppua, jolloin olisi syytä alkaa valmistella MM-kisoja (todnäk helmikuussa pelataan). Ja luonnollisesti ilmoittautumisaikaa tarvitaan myös.

--------------------

TIEDOTUS 4: KISOJEN SÄÄNNÖISTÄ.

Keräsin oheen viime vuoden sääntöjä, joita olen päivitellyt. Tulen myös fiksailemaan niitä vielä sopiviksi, jos siellä esiintyy virheellistä tietoa. Isoista muutoksista tiedotan erikseen.

Propilkki 2 – Suomen Mestaruusi 2009 –

Yleistä kisaan liittyen.

1)   Kisaan osallistujat valitaan ilmoittautumis-threadissa (avataan pian). Ilmoittautumis-threadissa itsensä mukaan ilmoittaneet henkilöt pääsevät mittelemään mestaruudesta. Varasijoilla olevat ovat mukana kisassa vain silloin, jos varsinainen kisaan ilmoittautunut ei saavu ennen starttia paikalle. Varasijoilta pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kisaan otetaan mukaan kaikki halukkaat, jos hosteja riittää. Jos hosteja ei ilmoittaudu tarpeeksi, valitaan pelaajat ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Tarkemmat lohkojaot ja pelikaaviot ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan muualla kuin sille varatussa threadissa. Yksityisviesti (YV) ja sähköposti EIVÄT kelpaa ilmoittautumiseen.

2) Kun ilmoittautuminen on päättynyt ja virallisessa tiedotus-threadissa ilmoitetaan alkulohko, jossa pelaaja on mainittuna, pelaajan on mahdollisimman nopeasti lähettävä alkulohkon hostille YV, jossa kertoo oman nickinsä ja oikean nimensä. Tiimi-tunnuksia ei käytetä mestaruuskisoissa. Edellisen vuoden nick-varmennetta ei tänä vuonna ei käytetä, koska peli tukee salasanan. YV:n lähettämisen jälkeen pelaaja saa vastineeksi viestin, jossa kerrotaan pelin IP-osoite ja salasana. IP-osoite voi muuttua vielä ennen peliä. Tästä tiedotetaan erikseen joko YV:nä tai pikaisissa tapauksissa tiedotus-threadissa. Salasanaa ei julkaista julkisesti, eikä sitä saa missään tapauksessa kertoa kenellekään muulle. Jos kalassa.net ei toimi teknisistä syistä, käytetään jotain toissijaista tiedotusväylää, kuten Pp-liigan foorumia (jos Kaizzu antaa siihen luvan).

3)   Mahdolliset peruuntumiset tai aikataulumuutokset (viivästymiset yms) kerrotaan tässä tiedotus-threadissa heti kun niistä tiedetään. Tekniikka ei aina pelaa ja perheessä olevat lapset, sairastumiset yms. voivat vaikeuttaa kilpailun järjestämistä. Host ilmoittaa, jos ajankohta pelille muuttuu. Hostit voivat myös keskenään sopia, jos jollekin toiselle kyseinen isännöintivuoro sopii paremmin.

4)   Kisaan osallistumiseen vaadittavat tiedot pyritään toimittamaan viimeistään 60min ennen kisan alkua. Host-kone avataan 30min ennen kisan alkua, jolloin peliin tulee liittyä. Myös varasijoilla olevien tulee liittyä, koska peliin valitaan mukaan varasijoilla olevat viimeisen 2min aikana ennen starttia. Host-kone avataan klo. 20.30 ellei toisin ilmoiteta. Kisat alkavat aina 21.00 (ellei toisin ilmoiteta). Kisassa pelataan 4 järveä, kisojen keston ollessa 2x 15min ja 2x 30min. Kisojen välissä pidetään lyhyt tauko (n. 5min). Tulokset julkistetaan heti kun ne on laskettu ja tämän jälkeen on 30min protestiaika. Jos protesteja ei tule, tulokset ovat lopullisia (ellei host itse huomaa tehneensä suurta virhettä). Procyon Products päättää hostin lausunnon perusteella protestien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. Päätöksestä ei voi valittaa.

5)   Jos pelaajan yhteys syystä tai toisesta katkeaa pelin aikana, pelaaja voi liittyä peliin uudestaan. Ennen yhteyden katkeamista saadut kalat tulkitaan menetetyiksi. Kisoja ei uusita pelaajien yhteyden katkeamisten vuoksi. Jos host-kone menee nurin, niin kyseinen kisa pelataan uusiksi. Pelaajien tulee liittyä peliin takaisin mahdollisimman pian. Jos jotain muuta tapahtuu (kuten vaikka kone yksinkertaisesti hajoaa), siitä tiedotetaan mahdollisimman pian tiedotus-threadissa. Samalla ilmoitetaan myös se, miten toimitaan loppujen kisojen suhteen.

6)   Kisoista 3 on muotoa ”normaali” tai ”kaikki lajit”. Jokaisessa erässä pelataan yksi erikoiskisatyyppi, joista todennäköisimpiä ovat ”suurin kala”, ”kappalemäärä” ja ”vain ahven”. Myös muita kisatyyppejä saatetaan pelata. Järvet vaihtelevat eri alkulohkojen välillä. Järviä ja kisatyyppejä ei kerrota ennakkoon. Lyhyet kisat pyritään pelaamaan pienemmillä järvillä ja pitkät isommilla.

7)   Kisoista jaetaan pisteet seuraavalla tavalla:

Kisoista lasketaan pisteet tyyliin:
1 = 10 pst
2 = 8 pst
3 = 6 pst
4 = 5 pst
5 = 4 pst
6 = 3 pst
7 = 2 pst
8 = 1 pst

+ Suurin kala = 1pst.

Pistelaskusta huolehtii host, joka tallentaa tulokset play.log tiedostoon myöhempää tarkistusta varten. Alkuerissä on mukana 10-20 pelaajaa + host (kaaviot julkistetaan myöhemmin). Host ei pelaa, vaan toimii tuomarina. Semi-finaaleissa ja finaalissa on mukana 16 pelaajaa + host (tämä tieto voi muuttua, riippuu ilmoittautuneiden lukumäärästä).

8 )   Kaikki kisat pilkitään joulu-tammikuussa 2009-2010. Kisojen pitämisestä pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian tässä tiedotus-threadissa (tavoite väh. 1vrk ennen kisaa).

9)   Jokaisesta alkuerästä pääsee jatkoon X kpl (tarkennetaan myöhemmin!) parasta pelaajaa + 2 varasijalle. Tasatilanteessa yksittäiset paremmat sijoitukset ratkaisevat. Täysin identtisen tapauksen kohdalla arpa ratkaisee. Välierät pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Välieristä pääsee jälleen kerran samalla säännöllä finaaliin (yht . X kpl (tarkennetaan myöhemmin) pelaajaa). Tasapisteissa korkeammat sijoitukset ratkaisevat jatkoonpääsyn. Jos sekään ei riitä, host- heittää arvalla voittajan. Varasijoilta valitaan pelaajat siten, että korkeammat pisteet saanut ensin, mutta kuitenkin siten, että rinnakkaisen lohkon 5s pääsee ennen mahdollisesti toisessa lohkossa korkeammat pisteet saanutta 6s sijoittunutta.

10)    Finaalin rakenne on vielä avoin osittain. Viime vuonna mestaruus ratkaistiin siten, että 5 parasta pääsi pelaamaan omaan finaaliin mestaruudesta. Todennäköisesti tämä on käytäntö myös tänä vuonna, mutta Team Procyon pohtii muita mahdollisia soveltuvia tapoja vielä toistaiseksi.

11)    Kisojen aikana saa käyttää chattia normaaliin tapaan maltillisesti, mutta häiriköivät tapaukset saavat häädön kisasta ja heidän suoritus hylätään. Oikein räikeissä tapauksissa voidaan myös foorumille antaa bannit, koska kisarauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisessä versiossa pelaaja voi painaa F1, jolloin vain YV:t tulevat perille. Mikäli toisen YV-rauhaa häiritään, host tulee antamaan varoituksen. Varoituksen jälkeen häiriökäytöksen jatkaminen johtaa hylkäykseen.

12)   Palkinnoista on kerrottu threadin avausviestissä ja päivitän sinne tarpeen mukaan, jos uusia sponsoreita ilmoittautuu mukaan.

13)   Kisan 4-10 parasta suomalaista pelaajaa pääsee edustamaan Suomen maajoukkuetta Propilkin MM-kisoihin vuoden 2010 tammi-helmikuussa (tarkennetaan myöhemmin, MM-kisat saatetaan pelata erilaisella systeemillä tänä vuonna). Todennäköisiä vastustajia tulevat olemaan Ruotsi, Norja, Viro, Venäjä, Latvia ja Puola. Myös muita maita (Can, USA, Ukr, Sui, Aut, Ger…) voi olla mukana tässä turnauksessa. Tästä asiasta tiedotetaan erikseen myöhemmin. Viime vuoden ”foorumien välinen kilpailu” muutetaan nyt MM-muotoon, koska mikäs muu taho olisi meitä korkeampi taho tätä titteliä myöntämään.

Hyvää kisaonnea osallistuville!

- Procyon Products


edit. Luvattuja palkintoja listataan tänne:

Perza-vaaput tarjoavat vaappuja palkinnoksi.
http://www.perza-vaaput.com/Sekä tasureita.
Metallityöliike Juholat OY Ylöjärveltä sponsoroi kisaamme savustuspöntöllä. Helposti puhdistettava pönttö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on varustettu irroitettavalla rasvapellillä ja kahdella ritilällä.

www.metallityoliikejuholat.fiTermore lämpönuotiot sponsoroivat kisaa kätevällä "pikku termore" nuotiolla. Jokainen jäillä nuotiota kasaillut tietää, kuinka hankalaa on sulavan jään ja viiman seassa koittaa makkaratulia tehdä. Tällä laitteella se kyllä luonnistuu mainiosti.

http://www.termorelamponuotiot.fi/index.htmlPerinteikäs SM-kisojen sponsorimme Porin kalastus & Erä, Kalastajantukku ja Nismox tarjoavat hyrräkelasetin, jonka arvo kipuaa lähelle 300 euroa.

http://www.porinkalastus.com
http://www.kalastajantukku.com
http://www.nismox.com

Kari Balk sponsoroi kisaamme kalapappi-verestyspuukko-"perkuuatrain" -yhdistelmällä.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 18, 2010, 15:04:28 kirjoittanut Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/


Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #1 : Joulukuu 14, 2009, 17:39:50 »
Lisää palkintoja yhä haussa!

Itse koitan järjestää pari kappaletta Propilkki sound track -levyjä palkinnoiksi.

---

Hostit ovat kyselleet mahdollisuutta pitää alkuerä hivenen aikaisempaan kellonaikaan. Eiköhän sekin käy, kunhan vain host ilmoittaa ajoissa pelien alkamisajankohdan. Kuitenkin mieluusti siten, että pelit alkavat aina 20-21 välillä.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #2 : Joulukuu 17, 2009, 22:16:01 »
Lisätty mainio savustuspönttö palkintolistalle.

Vieläkin lisää palkintokamaa toivotaan tuomaan kisaan jännitystä.

Hosteja alkaa olla melko mukavasti jo ilmoittautuneena, mutta toivoisin silti vielä muutamaa varalle.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #3 : Joulukuu 21, 2009, 00:29:44 »
Arvotut lohkojaot ja hostit:

LOHKO 1 (Pietari):

jugetzu
joona96
jekku
tuulas
[email protected]
Eikku
Kaizzu
Ketturi
sevy
Pluto631
(M)
Don Miguel
Kobe
myyrä
Sirpa
kale-vaari
Jeejee


LOHKO 2 (Kaizzu):

Petetzin
Ozzman
Vileria
lareman
K1lke
Aatami
mirsko
Jaz
Jaatinen
Unski
pilkkiäijä
-Orava-
Luigi
Jokke-Pappa
SJ
bablo
Nismox

LOHKO 3 (TORO):

Tornio River
jukkazi
Morripoika
eelis
kok
Kännikala
TukkaTapani
kuhelo
Ile69
hässi
tepsu
Mice73
jtm83
lupu_10
Nahkavaappu
200/JiJa
sla


LOHKO 4 (Mice73):
Pelekone
pasuripaavo
kasparov
KalleP
Puupäää
Sampaaa
HMK
¤Kännikala¤
Äpyli
Mormuska-Arska
Elbert
Juuso the fish
härskipilkkiarska
Kala erkki
Slickko
Soppa
-Hammer-

LOHKO 5: Sammy
#MobyvanKenobi#
HaukiUkko
Valas
-Patu-
ekkara
Matias
TORO
Ville
Kalamies
makarooni
Peltsi91
nikke1983
tuOmas
Timo
Jake1234
hsl-63
Kala-Vale


LOHKO 6 (Holssi):
Heidi
miia
Aanrii
Sammy
Fugu
Jave
Kohma-73
joohn
Janxu
janil
Tintti
fileeroitu kuha
peltsi-92
RedRave
jymy
Qkkeli
TUOMARI


Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/


Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #4 : Joulukuu 21, 2009, 00:31:46 »
LOHKO 7: (Kasparov)

markku mato
Jake
DarkfireFIN
Seija
Joel
Real Käämö
Budi
jakeboi
nakkisämpylä
Isotörö
JanneL
hema1
VML
podrak
Hona
Viima
Eevis


LOHKO 8 (Hammer):

körmyli
esme
NorsuKuningasBabar
Kalapaja
Eija
Tomki
-Olli83-
RehtoriXXX
Jänkhä
kirvesniem1
Ade
aksu
TaaviTumpelo
Holssi
kook
Kottoz
Sohjokauha


LOHKO 9 (Ade):
Somm
Buddha
jtm71
Sami
Anr
UISTIN
länsi pilkkiä
Anakondah
Surviainen
Tonza1990
Smuge
Speedy Gonzales
7anxt
Shark
Ilona
Armonlaakso
Wade

LOHKO 10: (VML)

Perza
SLN
Kalamään
LeaTee
Jare
jeremiz
jaaggo
mikk90
Pietari
Master GP 2000
mr_asco
[email protected]
captainstar
Kalamies123
Hermis
Sande
JamiDaMan


LOHKO 11: Mr Asco

LITRA
Jokinen
Henq
vuokaleipä
kalamiesjuho
Migael
liikkuva
Mist
johannes
Micaz
Msopuli
Ile
Arska75
T-bat
Vill-Bert
Suvi.


Lohko 12: Tepsu

Lemmy
Sakkeus
Mila
pamppu
Teemu
Makkeri
MaicK
kaprakka
Miksu
Affenen Kutu
Luupää
Leinonen
Jabetsu75
ykäjätkä
KalamiesMika

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 21, 2009, 20:08:35 kirjoittanut Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #5 : Joulukuu 21, 2009, 00:35:22 »
Täydennän listaa mahdollisten varapelaajien osalta myöhemmin.

Ilmoitan myös ajanjakson, jolloin pelit tulisi pelata, lähiaikoina. Laitan tarpeeksi pitkän välin, jotta sopivia aikoja löytyisi. Hosteilla on tiukalla aikataululla riski päätyä pitämään oma hostaus samalla ajankohdalla kun pitäisi olla itse pelaamassa. Tietenkin kahdella koneella tämäkin onnistuu, mutta suositeltavaa on keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Arvon alkulohkojen järvet ja kisatyypit lähiaikoina. Tänä vuonna alkulohkoissa ne kerrotaan etukäteen, mutta finaalin osalta salamyhkäisyyden verho on laskeutunut kalassa.netin ylle.

Palkintoja kaivataan yhä lisää. Hyvänä uutisena kuitenkin se, että yksi hyvin mielenkiintoinen palkinto on neuvottelujen alla. Ilmoittelen siitä todnäk maanantaina, jos homma järjestyy.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #6 : Joulukuu 21, 2009, 20:12:22 »
Ensimmäisen kierroksen ajankohtaa on kyselty. Pelit pelataan 27.12. - 4.1. välisenä aikana.

KalleP:n tuplasijoitus on poistettu (lohkossa 11 on nyt yhden pelaajan vaje).

Hostit voivat halutessaan laittaa pelit salasanan taakse, mutta huolehtikaa myös että kaikki sen salasanan myös saavat. Koko nimen ilmoittaminen on myös turvakeino ja erittäin suositeltava käytäntö.

Varahostiksi on ilmoittautunut [email protected]

Ensimmäisen kierroksen järvet arvotaan lähiaikoina.

edit. Lisätty Termore lämpönuotio palkintolistalle!
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 21, 2009, 20:26:51 kirjoittanut Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #7 : Joulukuu 22, 2009, 13:35:46 »
Noniin. Nyt on arvonnat arvottu. Parissa tapauksessa tein uudestaan arvontoja (esim. Rautupuro vain ahven), koska ko. kisatyyppi ei ole järjellinen (tai mahdollinen). Jos sinne on jotain epäloogisuuksia vielä jäänyt, niin ottakaa yhteyttä.

Monilähtöpaikkaisten järvien lähtöpaikat kierroksella 1:

Saarijärvi lähtöpaikka 1
Taivallampi lähtöpaikka 1
Kivijoki lähtöpaikka 3
Jormuanlahti lähtöpaikka 1


KIERROS 1 JÄRVET:

LOHKO 1:
Pietari (VIP)                        
            
15min   Mustalampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Hossalaisjärvet   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Vuolasniva   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Haapolahti   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 2:
Kaizzu (FPT II)            
                     
15min   Telkänlampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Rautupuro   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Linlonlahti   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Saarijärvi   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 3:
TORO (IVP)            
            
15min   Lehmilampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Iso-Ruuhijärvi   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Meri   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Koivusaaren matalikko   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 4:
Mice73 (FPT)            
            
15min   Särkijärvi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Siikakoski   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Iso-Söimi   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Taivallampi   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 5:
Sammy (TKP)            
            
15min   Surrinlampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Niemisjärvet   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Kivijoki   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Siika-Valkeinen   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 6:
Holssi (TKP)            
            
15min   Pohjalampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Pieni-Särkinen   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Jormuanlahti   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Meri   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 7:
Kasparov (Procyon)            
            
15min   Pieni-Särkinen   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Siikakoski   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Meri   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Iso-Söimi   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä


Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #8 : Joulukuu 22, 2009, 13:36:54 »
LOHKO 8:
Hammer (Procyon)            
            
15min   Pohjalampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Telkänlampi   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Jormuanlahti   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Koivusaaren matalikko   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 9:
Ade (Procyon)            
            
15min   Mustalampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Iso-Ruuhijärvi   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Vuolasniva   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Haapolahti   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 10:
VML            
            
15min   Särkijärvi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Niemisjärvet   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Kivijoki   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Taivallampi   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 11:
Mr_Asco (TKP)            
            
15min   Lehmilampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Rautupuro   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Linlonlahti   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Saarijärvi   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä

LOHKO 12:
Tepsu (Procyon)            
            
15min   Surrinlampi   Vain ahven   kevät   aamupäivä
15min   Hossalaislammet   Normaali   talvi   keskipäivä
30min   Siika-Valkeinen   Kaikki lajit   syksy   iltapäivä
30min   Linlonlahti   Kaikki lajit   kevät   aamupäivä


Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/


Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #9 : Joulukuu 22, 2009, 13:38:48 »
Varahostina on siis [email protected] Myös muita varahosteja voi vielä ilmoittautua.

JOS virallinen host estyy syystä tai toisesta, tulee hostin sopia varahostin kanssa toimenpiteistä ja ilmoittaa itse tästä muutoksesta täällä foorumilla, mieluusti vähintään 1vrk etukäteen. Teknisten ongelmien kohdatessa ilmoitusaika voi olla huomattavasti lyhyempikin, suositeltavaa on kuitenkin odotella kaikki kisailijat uudelle hostille ennen kisan jatkamista.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #10 : Joulukuu 23, 2009, 17:24:38 »
Ei, ellet itse sellaista aseta. Itselläni oli toiveena, että hostilla ollaan jo 30min ennen kisan alkua, jolloin ehdin kirjata pelaajan paikalla olevaksi.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #11 : Joulukuu 24, 2009, 23:51:25 »
Hostit voivat toimittaa peli-logit ja tulokset osoitteeseen propilkki ÄT gmail.com. Tulokset saa myös julkaista täällä foorumilla (suositeltavaa).
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Viima

 • Viestejä: 4
  • Profiili
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #12 : Joulukuu 25, 2009, 12:05:36 »
Nyt on tullu pientä sekaannusta, onko kasparov sama käyttäjä kuin Kasparov? :?
Vai onko foorumilla välillä kirjoitettu pienellä etukirjaimella ja välillä isolla?
Viima on saapunut järvelle...

Jabetsu75

 • Bingo-isäntä, tseddien kungi
 • Viestejä: 83
  • MSN Messenger - pieni_valo@hotmail.com
  • Profiili
  • Pokerin tietopaketti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #13 : Joulukuu 25, 2009, 15:06:36 »
Nyt on tullu pientä sekaannusta, onko kasparov sama käyttäjä kuin Kasparov? :?
Vai onko foorumilla välillä kirjoitettu pienellä etukirjaimella ja välillä isolla?
Minun tietääkseni ei ole kuin yksi ainoa joka käyttää nikkiä kasparov ja se on meidän tiimin kaspa. Tässä tapauksessa tuskin on väliä käytetäänkö kasparovista puhuttaessa isoa etukirjainta tai pientä, koska sama mies on kyseessä ja taitaapa suurin osa pp2 kansasta jo kaspan tunteakin.  Minunkin nikki kirjoitetaan välillä jabetsu, välillä jabetsu75 tai sitten Jabetsu75. Joten vielä kerran, sama Kasparov on kyseessä.
O Tempora o mores

-Hammer-

 • Jetin mulkero
 • Viestejä: 56
 • En oo tulossa
  • Profiili
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #14 : Joulukuu 27, 2009, 19:56:57 »
alkaakos kaikki karsinnat tänää? onkos ip. listaa jossain vai onko ollut tarkoituksena että hostit laittaa ennen peliä ip:nsä esille
Njaah..pitäsköhän ensin sun ilmoittautua ohjeen mukaan?

-Hammer-
The original Mc

Kaizzu

 • Viestejä: 186
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #15 : Joulukuu 27, 2009, 20:20:55 »
noh taispa nää kisat jääny nyt sit käymättä. ei voi mittää. onnea kaikille pilikkijöille!!

No jospa nyt kumminkin ensin lukisit http://www.kalassa.net/keskustelut/verkkopelaaminen-ja-turnaukset/propilkin-sm-kisat-2009/msg308884/#msg308884
ja kohta 2).


Kaizzu

 • Viestejä: 186
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #16 : Joulukuu 27, 2009, 23:13:08 »
Lohkon 2 tuloksetProtestiaika 30 min. tästä hetkestä eteenpäin.


Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #17 : Joulukuu 27, 2009, 23:54:07 »
Mainiota!

Hostit, pistäkää vain tänne näkyviin tuloslistoja, niin kaikki saavat seurata jatkoon pääsyjä.

Keräilen tuloslistoista jatkoonpäässeet (8kpl / lohko) ja arvon sitten jatkolohkot ja mapit. Yritän saada toisen kierroksen tiedot valmiiksi 7.1. mennessä, josta n. viikko on taas peliaikaa kierrokselle 2.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Tepsu_77

 • Sprigistarba
 • Viestejä: 17
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #18 : Joulukuu 28, 2009, 01:27:58 »
Morot!

Laitetaas nyt tällekkin puolelle tulokset Lohko 12.

Tulokset:
1.   Makkeri  30p
2.   Jabetsu  24
3.   Pamppu  22
4.   Maick      17
5.   Teemu    16
6.   Ykäjätkä  15
7.   Leinonen  13
8.   Miksu       12
9.   Mila           8
10.   Mika          2
11.   Lemmy     0

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #19 : Joulukuu 28, 2009, 01:31:36 »
Luupää ilmoitti, ettei ollut saanut lohkon 12 IP:tä.  Syitä on monia, joista yksi on tämän foorumin softa, joka joskus kadottaa lähetetyt YV:t.

Kyseessä on kuitenkin harmillinen sattuma, jonka vuoksi pyydän jonkun vielä pelaamattoman lohkon hostin ottavan Luupään mukaan peliin.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Leinonen

 • Viestejä: 1
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #20 : Joulukuu 28, 2009, 02:37:35 »
Luupää ilmoitti, ettei ollut saanut lohkon 12 IP:tä.  Syitä on monia, joista yksi on tämän foorumin softa, joka joskus kadottaa lähetetyt YV:t.

Kyseessä on kuitenkin harmillinen sattuma, jonka vuoksi pyydän jonkun vielä pelaamattoman lohkon hostin ottavan Luupään mukaan peliin.

Moro! pelasin kyseisessä lohkossa, sm-kisa chat threadissa oli ip ilmoitettu lohkon 12 kohdalla.

Luupää

 • SM 2009-2010
 • Viestejä: 52
  • MSN Messenger - juippi13@hotmail.com
  • Profiili
  • Team JaloKala
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #21 : Joulukuu 28, 2009, 03:42:44 »
Jaa, no perhana en sitä kyllä huomannut sitten vaikka joka päivä keskustelualueella käyn... Oliko ilmoitus kauankin siellä sitten ennen peliä?? Ja olisiko jonkin moinen YV viesti pitänyt minulle tulla? Meni nimittäin ihan ohi tuo. En mistään huomannut, että omat pelit olisivat olleet. Ilmeisesti pitäisi optikolla käydä tai jotain  :-(

Ade

 • Karvaperse
 • Viestejä: 15
 • http://www.youtube.com/watch?v=fKMnal03Tw8
  • Profiili
  • www.nieida.com
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #22 : Joulukuu 28, 2009, 06:45:44 »
No mun tän illan hostissa on paripaikkaa täyttämättä... eli tuu siihen jos kiinnostaa? Kyseessä on Lohko 9.
Laittappa mulle pikaseen YV:tä niin saan tarpeelliset tiedot... nimi ym...
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 28, 2009, 06:48:38 kirjoittanut Procyon Ade »
Ade

jukkazi

 • Viestejä: 16
 • Nostetaas kissa pöydälle
  • Profiili
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #23 : Joulukuu 28, 2009, 10:02:21 »
mites kun mä en päässy myöskään pelaamaan eilen lohkoa 8 ? syynä oma hitauteni hostille ilmottautumisesta?

hmm.. oiskohan tästä apua Kirvesniem1  ?     Vs: Pp2 SM-kisa chat thread
« Vastaus #12 : Joulukuu 21, 2009, 02:38:42 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Moro

LOHKO 8 (Hammer):

Karsinta päivä 30.12.2009 klo 20.00, hosti aukeaa puoli tuntia aikaisemmin
 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 28, 2009, 10:10:31 kirjoittanut jukkazi »

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #24 : Joulukuu 28, 2009, 20:59:39 »
Alkulohkoissa on aika paljon väljää. En usko, että inhimillisten virheiden vuoksi tehtäviä PIENIMUOTOISIA lohkovaihtoja tulee montaa.. Toivottavaa on silti, että pelaajat seuraavat threadeja tarkasti. Valitettavasti minä en pysty ihan liiga-tasoiseen kisojen järjestämiseen ja nyt mennään talkoohengellä. Hostit tekevät aivan varmasti parhaansa näiden kisojen avustamiseksi.

Hostit kyllä täyttyvät ja pelit kovenevat, mitä pidemmälle edetään. Se on nähty joka vuosi.

Ja nyt kun vielä yksi mainio palkintokin on vielä lisätty mukaan ;)
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

 • Veronkiertäjä
 • Mikkonator
 • *****
 • Viestejä: 5078
 • Ei tunnu missään!
  • Profiili
  • Propilkki 2
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #25 : Joulukuu 28, 2009, 21:14:11 »
Lures on vai off?

Eli sattumapilkeillä vai ilman?

Pietari

Lures on... mukavampi siten.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Nismox

 • Global Moderator
 • *****
 • Viestejä: 258
  • Profiili
  • Kotisvut
  • Sähköposti
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #26 : Joulukuu 28, 2009, 21:25:36 »
Jos jossain lohkossa on tilaa, täyttäisin tuon kolon mielelläni.
Omasta lukihäiriöstä johtuvasta mokasta syssin oman pelipaikkani=)

-Nismox-

Ade

 • Karvaperse
 • Viestejä: 15
 • http://www.youtube.com/watch?v=fKMnal03Tw8
  • Profiili
  • www.nieida.com
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #27 : Joulukuu 28, 2009, 22:09:19 »
Lohko 9 tulokset:Protestiaika päättyy klo 23:00
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 28, 2009, 22:30:00 kirjoittanut Procyon Ade »
Ade

Pietari

 • Viestejä: 87
 • "Koivusaaren kuningas"
  • Profiili
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #28 : Joulukuu 28, 2009, 22:12:34 »
Lohko 1 tulokset:Protestiaika 30 min päättyy klo 22.45

Pietari
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 28, 2009, 22:19:29 kirjoittanut Pietari »


Pietari

 • Viestejä: 87
 • "Koivusaaren kuningas"
  • Profiili
Vs: Propilkin SM-kisat 2009
« Vastaus #29 : Joulukuu 28, 2009, 22:35:28 »
Moi.

Proteesi koska ei eräässä peliossä ollu kun 7 kalaa punnalla oli muita jotka ei saanu kalaa eli 0g jotkut ei tullu punnalle eli hylätty  mun mielestä ne kuulluu punnaale tulleiille??

Lopputulokseen tällä asialla ei ole merkitystä. Vaikka Pluto631 saisi yhden pisteen enemmän, pysyy sijoitus samana koska tasapisteissä parempi yksittäinen sijoitus ratkaisee (Sirpalla 3. ja Pluto631 4.). Mutta Mikko ratkaisee saatteko kaunisteltua tulostaulukkoa  :-)

Pietari


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>