Ero sivun ”Vibrax Double Spin” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
[[Blue Fox]] '''Vibrax Double Spin''' on todella erikoinen [[lippa]], jossa yhteen lehdenripustimeen on laitettu kaksi suurta lehteä. Muuten lippa on rakenteeltaan samanlainen kuin normaalit [[Vibrax]]it, lukuunottamatta koukkua jossa on perusmalleista poiketen perhosidos ja se on kiinnitetty uistinrenkaalla, ei siis kiinteästi ruotiin. Saaliiksi sillä voi saada Suomen vesiltä lähinnä [[hauki]]a.
+
[[Blue Fox]] '''Vibrax Double Spin''' on todella erikoinen [[lippauistin]], jossa yhteen lehdenripustimeen on laitettu kaksi suurta lehteä. Muuten lippa on rakenteeltaan samanlainen kuin normaalit [[Vibrax]]it, lukuunottamatta koukkua jossa on perusmalleista poiketen perhosidos ja se on kiinnitetty uistinrenkaalla, ei siis kiinteästi ruotiin. Saaliiksi sillä voi saada Suomen vesiltä lähinnä [[hauki]]a.
 
[[Tiedosto:Blue Fox Vibrax Double Spin SCBR.jpg|400px|thumb|Blue Fox Vibrax Double Spin värissä SCBR]]
 
[[Tiedosto:Blue Fox Vibrax Double Spin SCBR.jpg|400px|thumb|Blue Fox Vibrax Double Spin värissä SCBR]]
 
Mallista on vain yksi koko, 22g.
 
Mallista on vain yksi koko, 22g.

Versio 19. kesäkuuta 2010 kello 13.02

Blue Fox Vibrax Double Spin on todella erikoinen lippauistin, jossa yhteen lehdenripustimeen on laitettu kaksi suurta lehteä. Muuten lippa on rakenteeltaan samanlainen kuin normaalit Vibraxit, lukuunottamatta koukkua jossa on perusmalleista poiketen perhosidos ja se on kiinnitetty uistinrenkaalla, ei siis kiinteästi ruotiin. Saaliiksi sillä voi saada Suomen vesiltä lähinnä haukia.

Blue Fox Vibrax Double Spin värissä SCBR

Mallista on vain yksi koko, 22g.

Anton Panton Klönttipää

Malline:Tynkä/viehe