Ero sivun ”Siika pp2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: '''Siikaa''' saadaan suhteellisen monista vesistöistä. Siian koko vaihtelee vesistöittäin, mutta yleisin koko on 500-700 grammaa. Siialla on alamitta. [[Tiedosto:Siika 918.jpg|th…)
 
Rivi 5: Rivi 5:
 
== Kalastus ==
 
== Kalastus ==
  
Siialle hyvin toimiviksi pilkeiski on havaittu [[Hopeahologrammi|hopeahologrammipystypilkki]], sekä morrit. Parhaita siikavesitöjä ovat mm: [[Siika-Valkeinen]] sekä [[Siikakoski]]. [[Surrinlampi|Surrinlammeltakin]] siikoja saadaan hyvin. Varsinkin kevättalvesta. Siialle parhaat vuodenajat ovat [[syystalvi]] sekä [[kevättalvi]] parhaiten siikaa saadaan useimmiten kuitenkin kevättalvesta.  
+
Siialle hyvin toimiviksi pilkeiksi on havaittu [[Hopeahologrammi|hopeahologrammipystypilkki]], sekä morrit. Parhaita siikavesistöjä ovat mm: [[Siika-Valkeinen]] sekä [[Siikakoski]]. [[Surrinlampi|Surrinlammeltakin]] siikoja saadaan hyvin. Varsinkin kevättalvesta. Siialle parhaat vuodenajat ovat [[syystalvi]] sekä [[kevättalvi]] parhaiten siikaa saadaan useimmiten kuitenkin kevättalvesta.  
  
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]

Versio 28. joulukuuta 2009 kello 16.50

Siikaa saadaan suhteellisen monista vesistöistä. Siian koko vaihtelee vesistöittäin, mutta yleisin koko on 500-700 grammaa. Siialla on alamitta.

918 grammainen siika. Isolta söimeltä

Kalastus

Siialle hyvin toimiviksi pilkeiksi on havaittu hopeahologrammipystypilkki, sekä morrit. Parhaita siikavesistöjä ovat mm: Siika-Valkeinen sekä Siikakoski. Surrinlammeltakin siikoja saadaan hyvin. Varsinkin kevättalvesta. Siialle parhaat vuodenajat ovat syystalvi sekä kevättalvi parhaiten siikaa saadaan useimmiten kuitenkin kevättalvesta.