Ero sivun ”Siika pp2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 9: Rivi 9:
 
== Kalastus ==
 
== Kalastus ==
  
Siialle hyvin toimiviksi pilkeiksi on havaittu [[Hopeahologrammi|hopeahologrammipystypilkki]] (varsinkin höystettynä surviaissääsken toukalla eli survarilla), sekä morrit. Erittäin hyvin toimivat myös kuparipilkit m kuparipysty ja kuparisiipi. Parhaita siikavesistöjä ovat mm. [[Siika-Valkeinen]] sekä [[Siikakoski]], mutta [[Surrinlampi|Surrinlammeltakin]] siikoja saadaan hyvin, varsinkin kevättalvesta. [[Meri (propilkki 2)|Merellä]] siiat ovat harvemmassa, mutta ne ovat pääsääntöisesti suhteellisen suurikokoisia. Siialle parhaat vuodenajat ovat [[syystalvi]] sekä [[kevättalvi]].
+
Siialle hyvin toimiviksi pilkeiksi on havaittu [[Hopeahologrammi|hopeahologrammipystypilkki]] (varsinkin höystettynä surviaissääsken toukalla eli survarilla), sekä morrit. Erittäin hyvin toimivat myös kuparipilkit mm. kuparipysty ja kuparisiipi. Parhaita siikavesistöjä ovat mm. [[Siika-Valkeinen]] sekä [[Siikakoski]], mutta [[Surrinlampi|Surrinlammeltakin]] siikoja saadaan hyvin, varsinkin kevättalvesta. [[Meri (propilkki 2)|Merellä]] siiat ovat harvemmassa, mutta ne ovat pääsääntöisesti suhteellisen suurikokoisia. Siialle parhaat vuodenajat ovat [[syystalvi]] sekä [[kevättalvi]].
  
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]

Versio 3. tammikuuta 2013 kello 22.04

918 grammainen siika Iso-Söimiltä
1632-grammainen siika Mereltä
Hyvä siikapaikka Linlonlahdelta

Siikaa saadaan suhteellisen monista vesistöistä. Siian koko vaihtelee vesistöittäin, mutta yleisin koko on 500-700 grammaa. Siialla on alamitta, joka on noin sadan gramman tuntumassa. Suurin Kaizzun ennätyslistalle ilmoitettu Siika on painanut 2353g, ja se on saatu Linlonlahdelta.

Kalastus

Siialle hyvin toimiviksi pilkeiksi on havaittu hopeahologrammipystypilkki (varsinkin höystettynä surviaissääsken toukalla eli survarilla), sekä morrit. Erittäin hyvin toimivat myös kuparipilkit mm. kuparipysty ja kuparisiipi. Parhaita siikavesistöjä ovat mm. Siika-Valkeinen sekä Siikakoski, mutta Surrinlammeltakin siikoja saadaan hyvin, varsinkin kevättalvesta. Merellä siiat ovat harvemmassa, mutta ne ovat pääsääntöisesti suhteellisen suurikokoisia. Siialle parhaat vuodenajat ovat syystalvi sekä kevättalvi.
Hevosen jättimäinen penispumppu ja anaalitappi