Ero sivun ”Salakka pp2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
(14 välissä olevaa versiota 6 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Salakka''' on palissä melko harvinainen kalalaji. Tosin oikeastikaan sitä ei pilkillä usein saada.
+
[[Tiedosto:Salakka32.png|thumb|250px|32-grammainen salakka]]
 +
 
 +
'''Salakka''' on melko harvinainen kalalaji, kuten oikeassakin pilkinnässä, sitä saadaan erittäin harvoin. Suurin Kaizzun ennätyslistalle ilmoitettu Salakka on painanut 69g, ja se on saatu [[Jormuanlahti|Jormuanlahdelta]].
  
 
== Kalastus ==
 
== Kalastus ==
  
Salakan saanti on hyvin sattumanvaraista. Ne ovat myös yleensä pieniä. (10-30g) joten voitto ei salakoilla irtoa. Joissain tilanteissa sitäkin tavoitellaan, kuten "Eniten lajeja"-kisatyypissä, jolloin tavanomaiset lajit on jo saatu. Salakkaa saa pystypilkeillä, sekä morreilla, eli niillä, millä pieniä kaloja yleensä pelissä pilkitään.
+
Salakan saaminen koukkuun on hyvin sattumanvaraista. Ne ovat myös yleensä pienikokoisia, joten voitto ei salakoilla yleensä ole tavallisissa kilpailuissa mahdollista. Joissain tilanteissa sitäkin tavoitellaan, kuten "[[taktiikoita erikoiskisatyypeille#Kisatyyppi "Eniten lajeja"|eniten lajeja]]"-kisatyypissä, jolloin tavanomaiset lajit on jo saatu. Salakkaa saa pystypilkeillä, sekä morreilla, eli niillä, joilla pieniä kaloja yleensä pelissä pilkitään.
 +
 
  
== Ennätyksiä ==
 
[[Tiedosto:Salakka36g.jpg|thumb|Salakka 36 grammaa]]
 
Suurin pelistä saatu salakka on [[Jormuanlahti|Jormuanlahdelta]] saatu 57 grammainen patukka.
 
  
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]
 
[[Luokka:Propilkki 2:n kalalajit]]
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +
{{Propilkki 2:n kalalajit}}
 +
{{Tynkä/Propilkki 2}}

Versio 19. lokakuuta 2012 kello 21.09

32-grammainen salakka

Salakka on melko harvinainen kalalaji, kuten oikeassakin pilkinnässä, sitä saadaan erittäin harvoin. Suurin Kaizzun ennätyslistalle ilmoitettu Salakka on painanut 69g, ja se on saatu Jormuanlahdelta.

Kalastus

Salakan saaminen koukkuun on hyvin sattumanvaraista. Ne ovat myös yleensä pienikokoisia, joten voitto ei salakoilla yleensä ole tavallisissa kilpailuissa mahdollista. Joissain tilanteissa sitäkin tavoitellaan, kuten "eniten lajeja"-kisatyypissä, jolloin tavanomaiset lajit on jo saatu. Salakkaa saa pystypilkeillä, sekä morreilla, eli niillä, joilla pieniä kaloja yleensä pelissä pilkitään.
Hevosen jättimäinen penispumppu ja anaalitappi

VYÖRYKKÄ PALVOO SAATANAA!!!