Ero sivun ”Perhonsidontamateriaalikansion valmistus” versioiden välillä

Kalapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: Onko sinun perhonsidonta tarvikkeet aivan totaalisen sekaisin? Minun ainakin on ja luulen, että niin on monen muunkin. Tähän on erittäin toimiva ratkaisu nimeltään perhomateriaa…)
 
(ei eroavaisuuksia)

Versio 16. tammikuuta 2010 kello 12.03

Onko sinun perhonsidonta tarvikkeet aivan totaalisen sekaisin? Minun ainakin on ja luulen, että niin on monen muunkin. Tähän on erittäin toimiva ratkaisu nimeltään perhomateriaalikansio. Siinä pysyy kaikki materiaalit hyvässä järjestyksessä, eikä tarvitse aina etsiskellä perhotarvikkeita pöydän sekasotkusta. No millainen se sitten on? Se on niinkin yksinkertainen kuin tavallinen kansio, johon laitetaan materiaalit.

Tarvikkeet:

  • Tavallinen kansio
  • Parikymmentä muovitaskua
  • Paperia
  • Tussi
  • Minigrip-muovipusseja

Sitten vain laittelet perhonsidontakansion muovitaskujen väliin kaikki tarvikkeesi, pakattuina mini-grip pusseihin. Ensimmäiselle sivulle olisi hyvä tehdä luettelo mitä kaikkea se sisältää! Jos sinulle on kertynyt paljon enemmän tavaraa, kuin sinne mahtuu niin tee erilliset kansiot vaikka höyhenille, tekokuiduille ja karvoille. Myös koukut säilyy siellä helposti. Sidonta nopeutuu huomattavasti, kun ei tarvi etsiskellä kaikkea kaikkialta. Sitten lopuksi kansio(t) vain kirjahyllyyn. Yksinkertaista mutta nerokasta!!