Ero sivun ”Kirjolohi pp2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Tiedosto:Kirjolohi3229.jpg|thumb|Kirjolohi 3229 grammaa]]
 
[[Tiedosto:Kirjolohi3229.jpg|thumb|Kirjolohi 3229 grammaa]]
  
Kirjolohia tavataan pelissä muutamista vesistöistä. Niitä voi löytää seuraavista vesistöistä: [[Hossalaislammet]], [[Iso-Ruuhijärvi]], [[Niemisjärvet]], [[Surrinlampi]], [[Linlonlahti]], [[Saarijärvi]] sekä [[Taivallampi]]. Kirjolohet ovat yleensä suhteellisen isoja. Suurin pelistä saatu kirjolohi on yli 3500 grammainen.  
+
'''Kirjolohia''' tavataan muutamista vesistöistä. Niitä voi löytää ainakin seuraavista vesistöistä: [[Hossalaislammet]], [[Iso-Ruuhijärvi]], [[Niemisjärvet]], [[Surrinlampi]], [[Linlonlahti]], [[Saarijärvi]] sekä [[Taivallampi]]. Kirjolohet ovat yleensä suhteellisen isoja. Niiden koko vaihtelee vesistöttäin. Taivallammesta saatujen kirjojen koko jää yleensä alle kilon. Hossalaislammilta on mahdollista saada yli kolmen kilon yksilöitä. Suurin pelistä saatu kirjolohi on yli 3500 grammainen.  
  
  

Versio 3. maaliskuuta 2010 kello 17.40

Kirjolohi 3229 grammaa

Kirjolohia tavataan muutamista vesistöistä. Niitä voi löytää ainakin seuraavista vesistöistä: Hossalaislammet, Iso-Ruuhijärvi, Niemisjärvet, Surrinlampi, Linlonlahti, Saarijärvi sekä Taivallampi. Kirjolohet ovat yleensä suhteellisen isoja. Niiden koko vaihtelee vesistöttäin. Taivallammesta saatujen kirjojen koko jää yleensä alle kilon. Hossalaislammilta on mahdollista saada yli kolmen kilon yksilöitä. Suurin pelistä saatu kirjolohi on yli 3500 grammainen.


Kalastus

Kirjolohet tuovat nopeasti kalapussiin painoa. Niitä kannattaa yrittää lusikoilla, sekä tasapainopilkeillä. Myös morrilla niitä on saatu.
Hevosen jättimäinen penispumppu ja anaalitappi