Muokataan sivua Kalan valmistustavat

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 13: Rivi 13:
  
  
Kilon painoiset kalat ovat parhaimpia uunikaloja. Kalat asetetaan pannulle selkäpuoli ylöspäin vatsalihat taivutettuna sisäänpäin. Maustaminen ja suolaaminen voi tapahtua ennen paistamista. Myös paistamisen jälkeen voi maustaa tai suolata oman maun mukaan. Kalan selkään hierotaan jauhoja ja sivellään kanamunaa. Tämän jälkeen kalan selkään ripotellaan korppujauhoja. Kaloja jotka ovat kuivalihaisia kuten hauki voi käsitellä voisulalla. Uunikala kypsytetään miedolla lämpötilalla koon mukaan puolestatunnista tuntiin. Lopuksi kala sivellään sen omalla liemellä. Uunipannu kannattaa vuorata levinpaperilla tai paistokelmulla jotta kalaa on helppo siirtää ilman että se hajoaisi. Liemestä saa hyvän kastikkeen lisäämällä jauhoja ja kermaa.
+
Kilon painoiset kalat ovat parhaimpia uuni kaloja. Kalat asetetaan pannulle selkäpuoli ylöspäin vatsalihat taivutettuna sisäänpäin. Maustaminen ja suolaaminen voi tapahtua ennen paistamista. Myös paistamisen jälkeen voi maustaa tai suolata oman maun mukaan. Kalan selkään hierotaan jauhoja ja sivellään kanamunaa. Tämän jälkeen kalan selkään ripotellaan korppujauhoja. Kaloja jotka ovat kuivalihaisia kuten hauki voi käsitellä voisulalla. Uunikala kypsytetään miedolla lämpötilalla koon mukaan puolestatunnista tuntiin. Lopuksi kala sivellään sen omalla liemellä. Uunipannu kannattaa vuorata levinpaperilla tai paistokelmulla jotta kalaa on helppo siirtää ilman että se hajoaisi. Liemestä saa hyvän kastikkeen lisäämällä jauhoja ja kermaa.
 +
 
  
 
== Keittäminen ==
 
== Keittäminen ==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)