Muokataan sivua Kalan valmistustavat

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 8: Rivi 8:
  
  
Pannussa paistamisen tarkoitus on kypsentää kala ja saada kalan pinta kullankeltaiseksi ja rapeaksi. Jauhoja käytetään sen takia että kala pysyisi koossa lautaselle asti. Silakat ja muikut kieritellään ruisjauhoissa ennen paistoa, koska ne ovat rasvaisia ja voimakkaan makuisia. Hienoaromisemmat kalat kuten lohet ja kampelat vaativat vehnäjauhokäsittelyä. Yksi tapa on vatkata muna ja sekoittaa korppujauhoja siihen. Jonka jälkeen kalaa pyoritellään sekoituksessa. Kalan paistamisessa on tärkeää että rasvaa on riittävästi ja pannu on kuuma. Ruskettämisen jälkeen vähennetään lämpöä.
+
Pannussa paistamisen tarkoitus on kypsentää kala ja saada kalan pinta kullankeltaiseksi ja rapeaksi. Jauhoja käytetään sen takia että kala pysyisi koossa lautaselle asti. Silakat ja muikut kieritellaan ruisjauhoissa ennen paistoa, koska ne ovat rasvaisia ja voimakkaan makuisia. Hienoaromisemmat kalat kuten lohet ja kampelat vaativat vehnäjauhokäsittelyä. Yksi tapa on vatkata muna ja sekoittaa korppujauhoja siihen. Jonka jälkeen kalaa pyoritellään sekoituksessa. Kalan paistamisessa on tärkeää että rasvaa on riittävästi ja pannu on kuuma. Ruskettämisen jälkeen vähennetään lämpöä.
 +
 
  
 
== Uunissa paistaminen ==
 
== Uunissa paistaminen ==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)