Muokataan sivua Kalan paistaminen

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kalan paistamisella''' tarkoitetaan yleensä ruodittujen, nahattomien ja leivitettyjen fileeviipaleiden paistamista paistinpannulla tai vastaavalla. Lähes kaikkia kalalajeja voidaan paistaa pannulla. Rasvaiset (kuten [[lohikalat]]) ja vähärasvaiset kalat (esim. [[kuha]], [[ahven]] ja [[hauki]]) valmistetaan usein keskenään hieman eri tavalla, mutta se ei ole välttämätöntä. Pannulla paistaminen soveltuu valmistustapana erityisen hyvin lohikaloille, kuhalle ja ahvenelle. Jos elät siinä uskossa, että savukalan voittanutta ei ole, et ole selvästikään maistanut pannulla paistettua kalaa!
+
Kalan paistamisella tarkoitetaan yleensä ruodittujen, nahattomien ja leivitettyjen fileeviipaleiden paistamista paistinpannulla tai vastaavalla. Lähes kaikkia kalalajeja voidaan paistaa pannulla. Rasvaiset (kuten [[lohikalat]]) ja vähärasvaiset kalat (esim. [[kuha]], [[ahven]] ja [[hauki]]) valmistetaan usein keskenään hieman eri tavalla, mutta se ei ole välttämätöntä. Pannulla paistaminen soveltuu valmistustapana erityisen hyvin lohikaloille, kuhalle ja ahvenelle. Jos elät siinä uskossa, että savukalan voittanutta ei ole, et ole selvästikään maistanut pannulla paistettua kalaa!
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)