Muokataan sivua Käyttäjä:Eza1992

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 +
Olen 17-vuotias valokuvausta ja grafiikkaa (ja tietysti kalastusta!) harrastava pojankloppi. Vastaan mm. Kalapedian artikkeleiden kuvituksesta sekä käyttäjien ohjeistuksesta kuvituksen osalta.
  
 +
 +
Mikäli sinulla on Kalapedian artikkeleihin sopivia kuvia, olisimme kiitollisia mikäli lähettäisit kuvasi käyttöömme. Sinun täytyy rekisteröityä ennen kun voit lähettää kuviasi meille. Ohjeet kuvan lähettämiseen löydät [[Ohje:Ohje|Ohje]]-sivulta.
 +
 +
 +
* Kirjoittamani artikkelit (mm.):
 +
 +
** [[Ilmankosteus]]
 +
** [[LV-1]]
 +
** [[CAB]]
 +
** [[Liuotin]] +alaluokat ja -sivut
 +
** [[Createx]]
 +
** Useimmat vaapputarvikkeisiin ja uistimen rakennukseen liittyvistä artikkeleista (katso: [[:Luokka:Ohjeita kalastusvälineiden valmistamiseen|Luokka: Ohjeita kalastusvälineiden valmistamiseen]])

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)